Izvor: Scandal.rs, 20.Nov.2019, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČEGA SMO SE SVE OD NJEGA NAGLEDALI: Zadrugar opet izvadio ONU STVAR nasred dvorišta, pa krenuo da radi OVO!

Filip Đukić nastavlja da zaliva plastično cveće koje krasi imanje u Šimanovcima. On je sinoć u toku žurke mokrio u saksiju koja se nalazi u dvorištu imanja. Tu spornu situaciju su zabeležile i kamere “Zadruge”, a Đukić je ponovo uspeo da zgrozi mnoge gledaoce kraj malih ekrana. SAMO ŠTO SE POMIRILI, A VEĆ PALA AKCIJA: The post ČEGA SMO SE SVE OD NJEGA NAGLEDALI: Zadrugar opet izvadio ONU STVAR nasred dvorišta, pa krenuo da radi OVO! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZADRUGAR NESTAO, SVI GA TRAŽE! K’o da je upao u mišju rupu, a onda se pojavio ovaj SNIMAK!

Izvor: 011vodič.com, 20.Nov.2019

Počela je treća sezona Olimpijade u Zadruzi 3. Svi ukućani su se takmičili su dvorištu imanja u Šimanovcima, ali jedan zadrugar je uspeo da izbegne današnje zadatke i izazove koje im je postavio Veliki šef.. Filip Đukić uhvaćen je na skrivenom mestu u radionici, u sklupčanom položaju u ćošku...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.