Izvor: Scandal.rs, 12.Feb.2019, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA VIŠE NAZAD! MILJANA I MARIJA KULIĆ DISKVALIFIKOVANE IZ ZADRUGE: Moraće da plate kaznu od 100.000 evra! (VIDEO)

Miljana i Marija Kulić diskvalifikovane su iz rijalitija jer su same, bez dogovora napustile Imagunarijum. Njih dve će zbog kršenja pravila morati da plate po 50.000 evra, odnosno ukupno 100.000 evra. – Razočaran sam što me nisu zvale izašao bih i ja sa njima. Molim vas, ne glasajte više za mene. želim što pre da The post NEMA VIŠE NAZAD! MILJANA I MARIJA KULIĆ DISKVALIFIKOVANE IZ ZADRUGE: Moraće da plate kaznu od 100.000 evra! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ZOLA NE MOŽE DA VERUJE ŠTA MU JE MILJANA URADILA: Ostavila ga je baš na današnji dan! Plače, ne može da se sabere!

Izvor: Scandal.rs, 12.Feb.2019

Miljana i Marija Kulić sinoć su prekršile ugovor i samoinicijativno napustile Belu kuću. Samim tim usledila je diskvalifikacija, a o tome je ostale zadrugare obavestio Veliki šef. Njima dvema sleduje kazna od 100.000€ koje će morati da plate. Lazar Čolić Zola ostao je u šoku kada je saznao...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.