Izvor: Press, 12.Feb.2019, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DISKVALIFIKOVANE MARIJA I MILJANA KULIĆ! One će morati da TV Pink plate KAZNU OD 100.000 evra!

Majka i ćerka su prekršile ugovor i samoinicijativno napustile najgledaniji rijaliti na našim prostorima ''Zadruga 2'', tužbe će već danas protiv njih biti podnete.
Nakon što je Miljana Kulić u nekoliko navrata imala napade histerije i nervne slomove u rijalitiju kad je i više puta pokušavala da prekrši ugovor i na svoju ruku ode iz ''Zadruge 2'', ona je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sada to i učinila. Miljana i njena majka Marija Kulić napustile su rijaliti na svoju ruku i time prekršile ugovor, zbog čega će morati da snose posledice i plate kaznu od 50.000 evra. Zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavamo da su Marija i MIljana Kulić diskvalifikovane, tužbe će već danas biti podnete i one će morati televiziji Pink da plate po 50.000 evra - pisalo je u pismu Velikog šefa. Inače, sinoć je Marija ušla u žestoku raspravu sa Jovanom Tomić Matorom koja je zapretila Kulićki da će otkriti sve što zna o njoj i njenoj porodici, kao i da oni samo ''glume normalnu i srećnu porodicu''.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Rijaliti tužba od STO HILJADA EVRA! (FOTO)

Izvor: Mondo, 12.Feb.2019

Miljana i Marija Kulić napustile Zadrugu - produkcija najavila tužbe..Učesnice rijalitija Zadruga na televiziji Pink Miljna i Marija Kulić, napustile su noćas Zadrugu, zbog čega će sada snositi posledice...I majka i ćerka su diskvalifikovane, zbog čega će morati da plate kaznu od po 50.000...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.