NEMA ŠTA DA KRIJE! Nakon poljupca sa NJIM, Nataša Bekvalac UHVAĆENA u nesvakidašnjem izdanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 08:43

NEMA ŠTA DA KRIJE! Nakon poljupca sa NJIM, Nataša Bekvalac UHVAĆENA u nesvakidašnjem izdanju

Ništa joj nije teško.

Pevačica Nataša Bekvalac jedna je od najopuštenijih i najprirodnijih dama na našoj javnoj sceni koja pleni kako lepotom tako i harizmom koju poseduje.

Kao neko ko se ne libi da kaže svoje mišljenje, kritički prokomentariše postupke i šali se na svoj i tuđ račun, mnoge nije iznenadila ovim pomalo nesvakidašnjim izdanjem.

Naime, Bekvalčeva iako pretežno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skockana i sređena, pokazala je, kao i mnogo puta da je takođe i samo obična žena koja se ne boji da izađe u javnost bez kilograma šminke i ako nije maksimalno doterana.

💋Rad, red i disciplina, po tome sam poznata😂@huaweimobilers #huaweip40pro

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Oct 21, 2020 at 12:30pm PDT

Nataša je ovoga puta otišla u kupovinu u širokom duksu, bez trunke mejkapa, poštujući epidemiološke mere. Nikom nije promaklo to da se  ne libi da većinu stvari obavlja sama, iako se iz radnje vratila sa dve prepune korpe.

Njen postupak i prizemnost svakako treba da budu primer, a o poljupcu sa prijateljem koji se desio pre nekoliko dana i dalje se priča. To da li je bio samo momenat koji ih je poneo ili nešto više, bilo kako bilo, vreme će pokazati.

A kako lepa Nata izgleda u opuštenom izadanju i bez šminke možete videti u nastavku.

ISPOVEST NAKON HAPŠENJA SA 30 GRAMA HEROINA! Bane Vidaković pokušao da se opravda: "ŽAO mi je što..." (VIDEO)

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.