NE ZNAJU DA IH SNIMA KAMERA! Svađa Davida i Ane otkriva SVE! Traži mu NEMOGUĆE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2020, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE ZNAJU DA IH SNIMA KAMERA! Svađa Davida i Ane otkriva SVE! Traži mu NEMOGUĆE! (VIDEO)

Nismo u manastiru...

Veza između Davida Dragojevića i Ane Korać je pukla, a Koraćeva se danima žalila da je David jako posesivan, što je i jedan od osnovnih razloga za njihov raskid.

Oni si se sinoć tokom "Igre istine" u "Zadruzi" svađali a ono što je Ana izgovorila baca dodatno svetlo na njihov poljuljani odnos.

- Ja imam osećaj kao da si mi tata. Ranije si mi bio dečko, sad ne znam šta si. Tvojim ponašanjem me činiš nesrećnom. Mi smo u rijalitiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nismo došli u manastir. Treba da se promeniš - rekla mu je Koraćeva i prebacila mu što se ponaša "kao deda".

Podsetimo, Dragojević se slično ponašao i sa bivšom devojkom, Aleksandrom Subotić. Stalno joj je zamerao zbog načina na koji se ponaša pre kamerama, a na kraju ju je prevario sa Koraćevom.

U IZAZOVNOM BIKINIJU - MREŽICA PREKO! Au! Anastasija zapalila Instagram - ovo je za srčku! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.