NE VIČI NA MENE, NE DOZVOLJAVAM OVO NEPOŠTOVANJE! Dušica napustila voditeljsku stolicu - besno se obratila produkciji

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 08:53

"NE VIČI NA MENE, NE DOZVOLJAVAM OVO NEPOŠTOVANJE!" Dušica napustila voditeljsku stolicu - besno se obratila produkciji

Nikad veća svađa u studiju između zadrugara i voditeljke!

Dušica Jakovljević je u emisiji "Narod pita" ugostila Lepog Miću, Stefana Radića Rodnija i Anu Spasojević. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima.

U jednom momentu je došlo do svađe između gledateljke i Lepog Miće, u koju se umešala i voditeljka. Lepi Mića se zaneo, pa je u žaru svađe počeo da viče na gledateljku, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a Dušica je pokušala da smiri situaciju.

- Mićo završili smo ovu temu. Mogu li ja da zamolim da se ne viče u studiju. U mom studiju se neće drati i vikati - pokušavala je Dušica da prekine Lepog Miću, ali on je nastavljao da viče i da psuje.

- Ovde stojim ja glavom i bradom - rekao je Mića.

- Ne, ovde ja stojim glavom i bradom jer je ovo emisija koju ja vodim. Mićo ovo je emisija u kojoj sam ja voditelj, ne viči ti na mene. Ja ću se pomeriti i stati sa strane - rekla je Dušica i ustala sa stolice.

- Da li je Dušica voditelj ili ti? - pitala je gledateljka.

- Šta to tebe briga? Prijatno i laku noć - odbrusio je Mića.

- Ne, ne, to ću ja reći i to je moj posao. Ovo je moja emisija - rekla je Dušica.

- Dobro je Mićo. Pusti ženu da vodi emisiju - umešala se Ana Spasojević.

- Šta se ti mešaš? - iznervirao se Mića.

- Molim vas dajte emisiju Lepom Mići da vodi - obratila se voditeljka produkciji, a zatim dodala:

- Ja sam voditelj i ne pada mi na pamet da bilo koga u ovom terminu moram da ga obuzdavam i da mu smirujem rečnik. Ako će poštovati pravila kad ja vodim emisiju, može da ih poštuje, sve drugo je apsolutno bespotrebno. Ja neću dozvoljavati, na mene niko ni u privatno životu ne viče, a tek neče gosti - rekla je Dušica, a zatim je gledateljka nastavila da priča sa Anom Spasojević.

Međutim, ovaj razgovor je prekinula nova runda svađe između zadrugara i voditeljke.

- Ne možeš tako - rekla mu je Dušica tiho.

- Ja nisam rekao ružno slovo. Ja nisam balavac da mene ovde neko postrojava - odbrusio je Mića.

- Niko te nije postrojavao, ti si gledateljki uputio ružnu reč. Ja kažem da se smiri situacija i da ne vičeš. Je l' vikala na tebe gledateljka? - pitala je Dušica.

- Da, vikala je. Nije dala ništa da kažem - rekao je zadrugar.

- Ti ne daš nikome da govori. Tako je bilo i na superfinalu. Nemoj preterivati. Niko neće meni posle 25 godina rada da govori: "Ne, sad ću ja da kažem, a ti ćeš ćutati". Govoriš kada ti ja dam reč. Ti si uputio ružnu reč gledateljki. Ona ima pravo na svoje mišljenje isto kao i ti što imaš. Da li ti to želiš da se raspravljaš sa mnom? - pitala je voditeljka.

- Ti se raspravljaš sa mnom bez ikakvog razloga - odbrusio je Mića.

- Ne, nego ti mene ne poštuješ celo veče kao voditelja. Ja vodim emisiju i ja ću dati reč i prekinuti ga kad ja mislim da treba - rekla je Dušica.

- Okej. Odsad kad me neko pita, ja ću da stavim prste u uši. Vi odgovarajte za mene - iznervirao se zadrugar.

- Kod mene dranje nije na ceni. Niko to tebi nije rekao, čemu ta sujeta? - pitala je Jakovljevićeva.

- Ti mene stalno prekidaš i ostavljaš nedorečenog. Pusti me da završim svoju misao - odbrusio je Lepi Mića.

- Izvini Mićo, ali tvoja misao traje po 20 minuta. Ja to ne dozvoljavam u svojoj emisiji. Je l' možemo da nađemo neki prilog da pustimo dok ne rešimo situaciju u studiju? Ja nepoštovanje na ovaj način moje profesije i mene u ovom trenutku, apsolutno neću dozvoliti nikome, pa makar on bio i kralj Engleske - rekla je Dušica.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.