ZAKAZALI SMO SVADBU, OSTALA SAM TRUDNA! Prvo javno pojavljivanje Ane i Ace Bulića: Evo kako je došlo do POMIRENJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 11:05

"ZAKAZALI SMO SVADBU, OSTALA SAM TRUDNA!" Prvo javno pojavljivanje Ane i Ace Bulića: Evo kako je došlo do POMIRENJA

"Aca je moja prva ljubav, moje prvo sve."

U "Novom jutru" kod voditeljke Jovane Jeremić, gosti su bili Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica Zadruge 6 i Aca Bulić.

Podsetimo, Ana i Aca su nakon 26 godina, obnovili ljubavnu vezu.

- Da li smatraš da ti je ulazak u "Zadrugu" pravi potez? - upitala je Jovana.

- Sad kad razmislim smatram da je najbolji potez, iako tamo nisam mislila. Većina u kući me je proglasila da sam folirant, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a ja bih rekla da je život kontradiktornost, jer se stalno pominje moja. Ušla sam da se suočim sa čovekom sa kojim sam bila tolike godine, ja sam bila iskrena. Bila sam ono što jesam. Model mog ponašanja je bilo ono što sam pokazala, sad radim punom na sebi, pord porodice i ljubavi. Sad sam okrenuta sebi posle mnogo godina - odgovorila je Ana.

- Kako je došlo do vašeg pomirenja? - upitala je Jovana.

- Spontano, pričali smo i prošli put, proradila mi je emocija, sve je bilo čudno i posle toga smo se viđali - odgovorio je Aca.

- Ja bih rekla da prva ljubav zaborava nema. Aca je moja prva ljubav, moje prvo sve. Mi kao devojke maštamo da nam prva ljubav bude neko za koga ćemo se udati. Nama se to dogovodilo, zakazali smo svadbu, ostala sam trudna i desila se velika tragedija - pričala je Ćurčićeva.

- Ana nije znala šta se dešava i da smo ponovo spojeni - dodao je Bulić.

- Osećala sam. Čestitke i sve što sam dobijala mi je govorilo - rekla je Ana.

- Osećanja su bila i sa jedne i sa druge strane. Kad je izašla, postali smo bliski i ponovo se rodila emocija - rekao je Aca.

- Šta je sa tvojom bivšom devojkom? - upitala je voditeljka.

- Razišli smo se pre "Zadruge", nisam želeo da objašnjavam. Ne želim da je uvlačim u javnu priču, imamo super odnos, obe imaju super odnos - objasnio je Aca.

- Ja to i dalje mislim. Svi sad pričaju da sam ja kriva, nisam i nemam veze sa tim. To je njihova intima i ja u to ne ulazim - dodala je Ana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

USLIKANI ZAGRLJENI ISPRED PINK TELEVIZIJE: Ana Ćurčić i Aca Bulić uživaju u ljubavi! Ne pušta je iz naručja

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023

"Ana nije znala šta se dešava i da smo ponovo spojeni!"..Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica šeste sezone Zadruge, javno je u emisiji "narod pita" otkrila da je ponovo u ljubavnoj vezi sa Acom Bulićem i to nakon 26 godina...Od tog trenutka, čini se da se oni ne odvajaju...Ana i Aca su danas...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.