ANA JE TEŠKI NARCIS, A ANĐELA... Bivše zadrugarke na meti napada - nema nijednu lepu reč za njih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 07:53

"ANA JE TEŠKI NARCIS, A ANĐELA..." Bivše zadrugarke na meti napada - nema nijednu lepu reč za njih!

Odabrao je svoje favorite!

U emisiji ''Narod pita'' Dušica Jakovljević je ugostila Lepog Miću, Anu Spasojević i Stefana Radića Rodnija. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima.

- Kakav je vaš utisak od večeras ili kada je u pitanju Zadruga 6? - upitala je Dušica

- O Rodniju imam dobro mišljenje da je dečko baš dobar, momčina toliko dobra i iskrena. Ako hoćeš curama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da udovoljiš, moraš malo arogantnije. Nemoj da te svaka cura shvati kao prijatelja, moraš da budeš malo muško. Ne vole današnje cure, kad je on nežan - rekao je gledalac.

- Najbitnije je da se prvi utisak ostavi dobar, posle može malo levo desno. Nikad ne idem na prvu loptu. Znaš koliko žena ima da bih ja razmišljao o jednoj. U pravu si , zameraju mi čak i drugari i bliski prijatelji - rekao je Rodni.

- Sad kad opletem po Ani neće joj biti lako. Ana je jedna divna devojka, jedna prirodna lepotica, to je dobrica. Meni se najviše kod nje sviđa kad su nominacije pa ona kaže već koliko minuta priča. Ona je jedan kristal u ženskom obliku , iskrena je u duši. Meni se sviđa njena prirodna lepota. Glasao sam za nju preko tik toka. Meni su favorit bili Filip Car i Aleksandra. Koliko god se desilo ružnih stvari, toliko se desilo i lepih - rekao je gledalac.

- Ja ne veruejm u tu vezu, to je lično moje mišljenje. Voleo bih da me demantuju, oni su u pravu onda, a ne ja. Rekao sam da se neću više mešati u njenu vezu. Ja sam tu najnebitniji u životu. - rekao je Mića.

- Ana je teški narcis, Maja super tip devojka, nažalost ima bolesno ponašanje, Anđela na super putu da postane ozbiljan narcis. Od one lepe Anđele , čak i kad je prvi put raskinula sa Zvzedanom, pa utehu tražila kod Filipa. Koliko je on njoj pomogao, to nikad u životu nisam video - rekao je gledalac.

- Ja sam počeo rijalitiji na ovoj televiziji, ovde ću i završiti. Ostali pričaju o sebi. Reci ti meni jel si ti video emociju između Rodnija i Mice? - upitao je Mića.

- Jesam kako nisam, Tik Tok pršti, lajvovi, ljubav puca - rekao je gledalac.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NE VIČI NA MENE, NE DOZVOLJAVAM OVO NEPOŠTOVANJE!" Dušica napustila voditeljsku stolicu - besno se obratila produkciji

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023

Nikad veća svađa u studiju između zadrugara i voditeljke!..Dušica Jakovljević je u emisiji "Narod pita" ugostila Lepog Miću, Stefana Radića Rodnija i Anu Spasojević. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima...U jednom momentu je došlo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.