NE OPRAŠTAM TI, PUN MI JE SVEGA! Gagi ljut, oterao Lunu! “Odreknite me se! Loša sam ćerka, LJUBAVNICA”

Izvor: Svet, 26.Mar.2020, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE OPRAŠTAM TI, PUN MI JE SVEGA! Gagi ljut, oterao Lunu! “Odreknite me se! Loša sam ćerka, LJUBAVNICA”

Luna Đogani se posvađala sa dečkom Markom Miljkovićem, nakon čega je ušla u sukob i sa ocem Gagijem Đoganijem.
NOVI STAR! Šok slike: ANIN ŠVALER iz Dubaija otkriva sve tajne! Kijina mama ulazi da RASKRINKA Lunu i Anabelu! TRUDNA Miljana i Zola prose pare! Ilda i Goca POBEGLE u Krčedin! Petar Strugar ostavio Milicu pa se pomirio sa bivšom ženom?! Samo dan nakon raskida uradio OVO! Relja Popović UPUCAN u stomak! Hitno operisan – Lekari se borili za njegov život! Luna tvrdi da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << su je svi izdali! Ona je ostala sama u krevetu, a jedini joj je prišao Gagi, iako mu je govorila da je ostavi na miru.
– Želim da crknem! Imam 24 godine i imam rakčinu, vas baš briga – drala se ona.
– Sama krojiš svoju sudbinu, smiri se i ne divljaj. Svi su ti krivi – odbrusio joj je Đogani.
– Tu smo gde smo i ovde nas je četvoro. Tvoje raspoloženje utiče na nas – rekao je Gagi, Luni.
– Ne mogu da se osećam loše? – rekla je ona.
– Ti ne znaš šta pričaš. Ti okrivljuješ sve nas. Nemoj da me praviš budalom. To je ružno što pričaš. To više ne mogu da slušam, Luna. Idi reši to sa njim, završavaj priču. Ti moraš da paziš šta ti pričaš. Ne možemo svi da budemo krivi zbog tvog stanja. Tebi je najbitniji Marko ovde i sa njim treba da rešiš problem – govorio je Gagi.
– Ja sa njim nemam problem. Da, imam problem kada se mama i on svađaju. Ja tebe ne krivim. Ti si sinoć bio sa mnom sve vreme. Ti si se pronašao. Na mene se dosta ljudi dere, treba samo neko da me zagrli i ćuti. Izvini, da li mi opraštaš? – izjavila je Luna.
– Ne opraštam ti. Boli tebe d*pe za sve nas. Ti si fenomenalna – pričao je Gagi.
– Dobro, ko je sledeći? Dobro, bila sam ljubavnica i šta je problem? Loša sam ćerka, loša sam devojka, odvratna sam i lepo me se svi odreknite… Ne znam šta da vam kažem – rekla je Luna.
– Nema to veze sa tom pričom – rekao je Gagi.
Svetyoutube printscreen
The post NE OPRAŠTAM TI, PUN MI JE SVEGA! Gagi ljut, oterao Lunu! “Odreknite me se! Loša sam ćerka, LJUBAVNICA” appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petar Strugar ostavio Milicu pa se pomirio sa bivšom ženom?! Samo dan nakon raskida uradio OVO!

Izvor: Svet, 26.Mar.2020

Juče je kao bomba odjeknula vest da su Petar Strugar i Milica Todorović raskinuli. Tokom prethodnih meseci pominjala se i Petrova bivša supruga Ivana, koju je i Milica imala prilike da upozna.. Petar Strugar je 2003. godine upolovio u brak sa Ivanom Nikolić, a 2014. godine dobili su sina sina Zariju....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.