Petar Strugar ostavio Milicu pa se pomirio sa bivšom ženom?! Samo dan nakon raskida uradio OVO!

Izvor: Svet, 26.Mar.2020, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petar Strugar ostavio Milicu pa se pomirio sa bivšom ženom?! Samo dan nakon raskida uradio OVO!

Juče je kao bomba odjeknula vest da su Petar Strugar i Milica Todorović raskinuli. Tokom prethodnih meseci pominjala se i Petrova bivša supruga Ivana, koju je i Milica imala prilike da upozna.
Petar Strugar je 2003. godine upolovio u brak sa Ivanom Nikolić, a 2014. godine dobili su sina sina Zariju. Međutim, bivši supružnici nisu želeli javno da govore zašto su se razišli godinu dana kasnije.
NOVI STAR! Šok slike: ANIN ŠVALER iz Dubaija otkriva sve tajne! >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Kijina mama ulazi da RASKRINKA Lunu i Anabelu! TRUDNA Miljana i Zola prose pare! Ilda i Goca POBEGLE u Krčedin! Relja Popović UPUCAN u stomak! Hitno operisan – Lekari se borili za njegov život! Miljana ponovo trudna?! Napravila LAPSUS pa se sve saznalo?! Progovorila o povratku u Zadrugu! Ipak, u nekoliko navrata oboje su istakli da su ostali u odličnim odnosima zbog sina.
Kada je objavljeno da su Milica i Petar zajedno, Ivana je u jednom intervjuu rekla da je Petar odličan otac i da se lepo brine o detetu.








View this post on Instagram















"crna kobila" by @natalijapantic ❤️ #crnakutija #beogradskodramskopozoriste
A post shared by Ivana Nikolic (@besna.kobila) on Feb 9, 2020 at 3:28pm PST


Potom je Milica Todorović istakla da poznaje Ivanu i da o njoj misli sve najbolje.
– Znamo se. Ivana je divna, fenomenalna osoba i car. U super smo odnosima. Sin mu je takođe jedno predivno i prepametno dete. To jeste retkost, ali sa mnom to stvarno nije problem. Kad naletiš na normalne ljude, ništa nije teško – rekla je Milica Todorović pre mesec dana za “Kurir Stars”.
A Petar Strugar je baš danas kada je otkriveno da je raskinuo sa Milicom – tagovao svoju bivšu uz crtež sina.

– Sin bi da brodimo, uželeo se mora – poručio joj je.
Nakon ove objave usijale su se društvene mreže i mnogi su posumnjali da je došlo do obnavljanja romanse između Petra i njegove bivše žene.
SvetYoutube Printscreen, Instagram Printscreen
The post Petar Strugar ostavio Milicu pa se pomirio sa bivšom ženom?! Samo dan nakon raskida uradio OVO! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.