Luna se UDAJE za BOGATAŠA! Nakon PROPALOG braka! Tvrdi astrolog

Izvor: Svet, 26.Mar.2020, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna se UDAJE za BOGATAŠA! Nakon PROPALOG braka! Tvrdi astrolog

Luna Đogani dostići će slavu i bogatstvo, postaće veoma uspešna u svetu mode, tvrdi astrolog Dušan Veličković Prema njegovim predviđanjima, učesnicu Zadruge očekuje blagostanje za tri do četiri godine, kada će upoznati vrlo imućnog i uticajnog čoveka za kog će se udati. Pre toga, Luna će imati još nekoliko kraćih veza, ali i jedan propali brak, koji joj neće pasti teško kao raskid sa Slobom.
“Odreknite me se svi, odvratna sam!” Luna histerisala Gagiju, pa joj on >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << žestoko uzvratio! STAR otkriva: Kijina mama ulazi u Zadrugu da RASKRINKA Lunu i Anabelu! Darko Lazić ODLAZI na transplantaciju na Kubu! U Italiji NE MOŽE! – Luna je veoma emotivna osoba, što je karakteristično za Ribe u horoskopu. Ona sada od balavice postaje žena i vrlo teško to podnosi. Razlog je zapravo karma! Ona nosi jako lošu energiju predaka, oni nisu bili dobri i kola su se na njoj slomila. Ja sam već rekao da je ova godina za Lunu užasna i tako će ostati još neko vreme. Sredinom sledeće godine ona bi trebalo da skroz izbriše Slobu iz svog života i da se konačno preda drugom muškarcu. Ali taj neće biti onaj pravi. Imaće ona još nekoliko vezica i od po nekoliko meseci, a očekuje je i jedan brak ili vanbračna zajednica. To, međutim, neće biti njena sudbina, već će pravog muškarca upoznati tek za tri, četiri godine. Za njega će se udati, a uporedo će izgraditi karijeru modne dizajnerke – kaže Veličković i dodaje da je Đoganijevoj zapisano da bude popularna.
Luna je najjači član porodice Đogani! – Zbog svog posla, ali i zbog uspešnog muža, ona će postati slavna. Njoj je zapisano da bude najjači član porodice Đogani, da bude najpopularnija. Videćete, o njoj će se pričati. Luna je vrlo kreativna devojka i nema šanse da ne uspe – priča on za Alo.








View this post on Instagram















Veliki 💋 za sve vas koji slušate nove pesme “Telenovela” “Gram po Gram” 💥❤️💋 #lunadjo #telenovela #grampogram
A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Mar 20, 2020 at 10:40am PDT


Dušan otkriva da, pored karme koju Luna otplaćuje, ona sada delom loše podnosi sve što joj se dešava i zbog situacije u porodici.
– Ona je imala vrlo loše adolescentsko doba. Otac i majka su je prepustili samoj sebi i Luna je živela sama u najosetljivijim godinama. Pritom, šta je sve gledala i videla od Gagija kad je bila mala, i ne čudi što reaguje ovako na muškarce. Ali s godinama će se to promeniti – kaže Veličković.
Luna će biti daleko uspešnija od Slobe Veličković se osvrnuo i na Luninu bolnu tačku Slobu Radanovića i otkrio da će on biti uspešan u muzičkoj karijeri, ali ni približno kao Đoganijeva.








View this post on Instagram















Cepam drva. Povoljno. 🦦
A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on Feb 18, 2020 at 10:56am PST


– Ja sam njega jednom sreo i rekao sam mu da će biti veoma uspešan i da to iskoristi pametno. Međutim, nema šanse da bude popularan kao Luna, iako će stremiti ka tome. S druge strane, ni ona, da je ostala sa njim, ne bi ništa postigla. Njihov odnos bi se uglavnom svodio na to da ga ona prati po nastupima i ljubomoriše mu zbog drugih devojaka, a on voli da ih menja. Zapravo, sada su godine kad treba to da radi, a ne kada dobije porodicu. Luna je za njega bila jedna tačka u prošlosti koja više ne postoji, ali njoj je mnogo bolje bez njega – zaključuje Veličković za Alo.
 
SVETSVET, INSTAGRAM
The post Luna se UDAJE za BOGATAŠA! Nakon PROPALOG braka! Tvrdi astrolog appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.