NE MOŽEŠ DA PRIČAŠ U MOJE IME! Mensur PREKINUO Milicu u izlaganju, ona mu ŽESTOKO ODBRUSILA pred svima

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 18:30

"NE MOŽEŠ DA PRIČAŠ U MOJE IME!" Mensur PREKINUO Milicu u izlaganju, ona mu ŽESTOKO ODBRUSILA pred svima

Ponovo svađa u najavi!

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u dnevnom terminu voditeljka je pročitala naredno pitanje koje je bilo za Milicu Veselinović, nakon kojeg se Mensur ubacio što je iznerviralo Milicu.

- Koji zadrugari te najviše nerviraju? - glasilo je pitanje.

- Irma me najviše nervira, jer se meša u naš odnos - rekla je ona kratko.

- Bez obzira što je Milica meni devojka, ja neću ćutati o onome što mi priča. Irma ti je otvoreni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neprijatelj. Nervira je Mima, reži na ovog momka... Ja vrlo dobro znam ko nju nervira! Neopravdano je nervira Sandi, ne znam zašto, Stefana Mihića isto ne podnosi - uključio se Mensur.

- Oni su nebitni - smejala se Irma.

- Ja kažem ko me konstantno nervira, ne ko me iznervira nekada. Ne možeš umesto mene da pričaš - pobesnela je Milica.

- Nervira je Irma, a ne nervira je ovaj dečko koji želi da joj rasturi vezu i ko je hvatao ispod jorgana - besneo je Ajdarpašić.

- Kako me nervira kada priča u moje ime - besnela je Milica.

- Mala je dupljak, svestan je da je ona ljubomorna na mene, da skratimo priču. Milica je svesna da je istina ono što ja izgovorim, ja sam tempirana bomba, naročito za svađu. Mi smo pričale o karantinu, kad mi je rekla koliko ima godina, direktno sam joj rekla u lice da je namazana i ko joj je sve izlazio iz sobe. Zna se ko su moji momci bili, padali su na mene i jači muškarci, takvi bi plakali na mom ramenu - komentarisala je Irma.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.