NE MOGU DA JE PODRŽIM, TO NIJE MORALNO! Drug okrenuo Ani leđa zbog veze sa Acom Bulićem - puklo prijateljstvo

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 23:11

"NE MOGU DA JE PODRŽIM, TO NIJE MORALNO!" Drug okrenuo Ani leđa zbog veze sa Acom Bulićem - puklo prijateljstvo

Mića iskoristio priliku da oplete po njihovom druženju!

Darko Tanasijević je u emisiji "Narod pita" ugostio Super Cvetu, Nenada Lazića Necu i Lepog Miću. Neca i Ana Ćurčić su bili nerazdvojni tokom učešća u rijalitiju. Lazić je sada prokomentarisao njeno pomirenje sa Acom Bulićem.

- Kako komentarišete novonastalu situaciju i pomirenje Ane Ćurčić i Ace Bulića? - upitao je Darko.

- Ja sam na njenoj stani bila sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vreme dok je bila unutra, samo mi nije jasan njen odgovor kad su je pitali o njegovom emotivnom statusu. Prvo je rekla da je zauzet, a posle kao da te parnerke nije ni bilo - istakla je Cveta.

- Ja sam se čuo sa Anom, bila je uz mene dok mi je baka bila loše. Nju je jako pogodilo to što sam se svađao sa Pecom. Moja baka se šlogirala - rekao je Neca.

- Jelena Batos se oglasila na društvenoj mreži, tada je rekla da si mali izm*t, jer si nju optužio da se tvoja baka šlogirala zbog nje - rekao je Darko.

- To govori o njoj. Mene je sramota umesto nje - rekao je Neca.

- Da se vratimo na Anu, nije ti javila kad se pomirila sa Acom? - upitao je Darko.

- Ja sam rekao da ne znam ništa o Aci, ali neki pričaju da je on u braku zvanično, odnosno na papiru - rekao je Neca.

- Na papiru je u braku, ali je živeo u vanbračnoj zajednici sa drugom devojkom, kako je i sam rekao - kazao je Darko.

- Ja sam rekao da moram da budem objektivan. Ukoliko je neko bio zazuzet, a ona bila umešana u to, naravno da ne mogu da podržim tako nešto - rekao je Neca.

- Aca tvrdi da Ana nije uticala na njegov raskid, kao i da se to desilo pre njenog ulaska u rijaliti - kazao je Darko.

- Ana je promenila hiljadu iskaza, ja ne znam šta je istina. Ako je istina da se umešala, ne podražavam. Ako je tako kako on kaže, naravno da podržavam nešto ukoliko je to istina. Nije moralno, ako je to isto doživela - istakao je Neca.

- Neca sad ne zna šta da kaže, vidi se da nema argumente. Ja podržavam tu vezu, ali je jasno na kakvim temeljima je zasnovana. Je l' si popio kafu sa Anom ili Zoricom? - upitao je Mića.

- Ne, ali ćemo je popiti, ne brini - dodao je Neca.

- Eto, toliko o prijateljstvu. Neca je izvisio po stoti put - rekao je Mića.

- Cveto, zadruga se podelila na Donji i Gornji dom. Sa čijim stavom si se vise usaglasila? Mića, Mikica, Janjuš i Ivan su bili gornji, a donji Slađa, Ana, Slađa, Neca, Peca i Miljana P. - upitao je Darko.

- Ne mogu stanem na nečiju stranu, jer sve zavisi od situacije - rekla je Cveta.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.