Izvor: Scandal.rs, 10.Dec.2019, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATAŠA BEKVALAC JE JEDINA PEVAČICA KOJA SADA IZGLEDA BOLJE NEGO PRE 20 GODINA! Prirodna lepota će uvek biti na CENI

Pop pevačica Nataša Bekvalac prisetila se početka karijere, kada je imala 20 godina. Bekvalčeva je objavila fotografiju iz mlađih dana na Instagramu i pokazala kako je tada izgledala. – Ja pre 20 godina… Ja sam sebi mnogo lepša i zgodnija sada – napisala je ona na fotki. Kupite SCANDAL! Tortina strina očajna: DRAGANA JE EDU STAVILA The post NATAŠA BEKVALAC JE JEDINA PEVAČICA KOJA SADA IZGLEDA BOLJE NEGO PRE 20 GODINA! Prirodna lepota će uvek biti na CENI appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SADA JE SVE OTKRIVENO! Kija ima dečka u AMERICI, a ova poruka je SVE OBJASNILA

Izvor: Scandal.rs, 10.Dec.2019

Pevačica Kristina Kija Kockar otišla je na američku turneju i odmah krenula da golica maštu svojim pratiocima i fanovima. Kockareva je na Instagramu objavila sliku koja je pokrenula lavinu komentara. – Ja i ti, samo mi – napisala je Kija i na neki način potvrdila sumnje da ju je u Americi zapravo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.