NATA I ANA ZARATILE ZBOG RASTE: Bekvalčeva poludela na pitanje novinara, a Nikolićeva je BLOKIRALA

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 12:32

NATA I ANA ZARATILE ZBOG RASTE: Bekvalčeva poludela na pitanje novinara, a Nikolićeva je BLOKIRALA

Gde ima dima, ima i vatre?

Pevačica Nataša Bekvalac odlučila je da otpeva duet sa kolegom Stefanom Đurićem Rastom, a tim povodom održala je i promociju nove pesme. Gotovo u isto vreme, bivša supruga popularnog repera Ana Nikolić imala je nastup na drugom kraju prestonice.

"Novosadsku barbiku" isterala su iz takta pitanja o koleginici Ani Nikolić i tome šta je rekla za saradnju njenog bivšeg supruga i Nataše.

- Bilo šta što ja sada kažem neće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ići u prilog promociji, preuzeće neki ton koji ne bih volela. Praviću se da ovo pitanje nisam čula - uznemireno je odgovorila pevačica prisutnim medijima.

Međutim, prisutni mediji su bili uporni, te su Bekvalčevu upitali da li između nje i Raste ima nešto više.

- Ovo me jako rastužuje, iskreno... Zato što u tako jednoj lepoj saradnji gde apsolutno nema prostora za bilo šta drugo sem muzike ljudi uvek moraju da pokvare. Nisam ništa učinila da do takvih tračeva dođe. Ja sam izvođač kom nije potrebno da se pričaju takve stvari da bih dobila pažnju, 20 godina profesionalnog rada stoji iza mene. Čula sam za te priče - zaključila je Nataša.

Da gde ima dima ima i vatre potvrđuje činjenica da "mala plava" prati Anu Nikolić na društvenoj mreži Instagram, dok je pevačica izbrisala koleginicu sa liste praćenja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.