Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2022, 19:17

NAPUSTILA JE SRBIJU zbog ljubavi i UDALA SE ZA BELGIJANCA: Pamtimo je po učešću u muzičkom takmičenju, a i u inostranstvu je okušala sreću na sličan način

Dosta se promenila.

Mirjana Mika Kostić učestvovala je u muzičkom takmičenju "Operacija trijumf", ali se kasnije povukla iz medija, iako je nastavila da se bavi pevanjem.

Mirjana trenutno živi u Belgiji, a nedavno se oprobala u belgijskom izdanju pevačkog takmičenja "The Voice", ali nije uspela da dođe do finala.

- Odlične su bile reakcije, mislila sam da neću proći, jer ne znam francuski, ali prošla sam do duela. Nisam prošla duele, razlog je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio: "Ti si profesionalac, suviše si dobra za ovaj šou, nemamo šta da te naučimo" - ispričala je pevačica ranije za "Kurir".

Mika se u Belgiju odselila zbog ljubavi

Već sedam godina je u skladnoj zajednici sa 13 godina starijim Belgijancem Ugom Magitsom, sa kojim ima sina kome su dali ime Pjer Ivan.

Mika je, inače, odlučila da njen naslednik nosi ime po pokojnom dedi, Mikinom ocu (Ivan) kao i po pokojnom ocu njenog izabranika Uga (Pjer).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.