NAPAD NA IVU I PODRŠKA ZA MILJANU: Bojanić spreman da izvrne Zadrugu naopačke! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2019, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPAD NA IVU I PODRŠKA ZA MILJANU: Bojanić spreman da izvrne "Zadrugu" naopačke! (VIDEO)

Biće burno!

Ove noći pevač Miloš Bojanić zvanično će postati novi učesnik "Zadruge 3", a pre toga je stigao u studio kako bi u razgovoru sa voditeljkom Dušicom Jakovljević obavio jedan razgovor u kojem će otkriti šta planira, ali i kako gleda na svoje buduće cimere.

Jedna od njih je trenutno najaktuelnija učesnica Miljana Kulić za koju je priznao da nije iskoristila svoju inteligenciju na pravi način.

- Ne mogu ja tu da donosim sud, Miljana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je vrlo vešta da iskoristi svaki momenat da bude interesantna i da se stvar vrti oko nje, jer ako toga nema ona ne može da opstane. Ja sam malo pratio nju u odnosu na njen početak, ona je sada zrela za ovo. E sada, to što ona koristi inteligenciju u suprotnom smeru, to je njen problem - rekao je Miloš.

Međutim, nije ostao imun i na priču o Ivi Grgurić i njenoj prošlosti, pa se dotakao teme o Suadu Keseroviću Sukiju i demantovao sve ono što je zadrugarka govorila o njemu, jer kako kaže, poznaje ga lično.

- Ja Sukija poznajem i znam da nije iz te priče. On je izuzetno zgodan čovek i inteligentan, dasa i sve su one lude za njim. On nije iz priče da pravi zube i tako dalje. Ja sam toliko bio opterećen od perioda kad sam prihvatio da uđem u "Zadrugu", nismo se čuli - bio je iskren Miloš.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.