Izvor: Scandal.rs, 11.Dec.2018, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON MIKIJEVE I LUNINE SIMULACIJE SEKSA PREKO PIDŽAME ZECA: Oglasila se Anabela, a njen komentar će vas ZAPANJITI!

Nakon simulacije seksa koju su demonstrirali Miki Đuričić i Luna Đogani na društvenim mrežama se već danima komentariše i piše o tome. Tim povodom oglasila se majka od Lune Đogani, Anabela Atijas i poručila: “Pa meni se svidela, ni na kraj pameti nisu bile neke insinuacije. Bile su dve u opticaju u njenoj veličini i The post NAKON MIKIJEVE I LUNINE SIMULACIJE SEKSA PREKO PIDŽAME ZECA: Oglasila se Anabela, a njen komentar će vas ZAPANJITI! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Anabela objasnila zašto je Luni kupila baš pidžamu u obliku zeca u kojoj je simulirala scenu seksa sa Mikijem Đuričićem! (FOTO)

Izvor: Press, 12.Dec.2018, 15:03

Nakon simulacije seksa koju su demonstrirali Luna Đogani i Miki Đuričić na društvenim mrežama su se pojavili brojni komentari. I dok su neki napadali Lunu aludirajući na to da je simulirala seks sa Mikijem, njeni fanovi su je svim silama branili. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.