Izvor: Press, 12.Dec.2018, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anabela objasnila zašto je Luni kupila baš pidžamu u obliku zeca u kojoj je simulirala scenu seksa sa Mikijem Đuričićem! (FOTO)

Nakon simulacije seksa koju su demonstrirali Luna Đogani i Miki Đuričić na društvenim mrežama su se pojavili brojni komentari. I dok su neki napadali Lunu aludirajući na to da je simulirala seks sa Mikijem, njeni fanovi su je svim silama branili.
No, ono što je nesporno jeste da je Luna nosila pidžamu sa likom zeca, a poznato je da je upravo zec bila jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << od glavnih zajedničkih ljubavi i znakova Kije i Sloba tokom Zadruge 1.

Povodom ovoga sada se oglasila i Anabela Atijas.
Anabela je objasnila iz kog razloga je Luni poslala pidžamu koja je skrojena tako da podseća kao da se maskirala u zečicu koju je nosila upravo prilikom ove scene sa Mikijem.
“Pa meni se svidela, ni na kraj pameti nisu bile neke insinuacije. Bile su dve u opticaju u njenoj veličini i ova zelena mi se dopala. Ja nemam nikakve zadnje namere, a živeli smo i pre bez ustezanja normalno, ne znam što ne bismo nastavili. Nisam primetila ni da je ona videla u tome nešto više od tople pidžamice”, napisala je Anabela.

Podsećamo, Kija Kockar i Sloba Radanović imali su zajedničkog plišanog zeca, zbog kojeg se jednom prilikom nakon Zadruge posumnjalo da se njih dvoje tajno sastaju, jer su fanovi ovaj detalj uočili prvo na Slobinom selfiju, a potom i na Kijinom.
Da li je Anabela namerno poslala ovu pidžamu Luni kako bi se našalila na taj račun ili je u pitanju bila slučajnost još uvek nije poznato.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.