NAJVEĆA DRAMA U ZADRUZI IKADA: Kija posle FIZIČKOG kontakta sa Slobom NAPUSTILA Zadrugu! Za njom i ONA

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2018, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJVEĆA DRAMA U ZADRUZI IKADA: Kija posle FIZIČKOG kontakta sa Slobom NAPUSTILA Zadrugu! Za njom i ONA

Mučne scene...

Drama u ljubavnom trouglu rijalitija "Zadruga" je na vrhuncu. Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović su se suočili oči u oči nakon burnih dešavanja na imanju u Šimanovcima. Došlo je čak i do fizičkog kontakta, Kija je Slobu hvatala za gušu, odgurivala ga, a potom i on nju.

Sve se dešavalo zbog sinoćnjeg razgovora Kije i Lune, ali i zbog toga što je stjuardesa iz Zrenjanina naručila pesmu od produkcije za još uvek zvaničnog supruga. Na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kraju, supružnici su imali najburniju svađu od početka "Zadruge", a sve to je gledala i Luna (više o tome, kao i slike fizičkog kontakta pogledajte na OVOM linku). On je od nje tražio da prestane da puni glavu Đoganijevoj, a ona je tražila od njega da joj prizna kada je prestao da je voli.

Nakon haosa u radionici, trojac je izašao u dvorište. Kija i Sloba su nastavili sa drekom, a Kockareva je plakala.

- Samo plači, nastavi, još mesec dana i kraj. Pobedićeš, samo plači - poručio je Sloba Kiji aludirajući da čitavu dramu pravi samo zbog pobede u "Zadruzi".

To je toliko pogodilo Kockarevu da je otišla do vrata imanja i prošla kroz njih. Zanimljivo je da ona nisu bila zaključana i da je Kija lako izašla izvan "Zadruge", a za njom i Nadežda Biljić koja je krenula da je vrati.

Nakon toga, u dvorištu je društvo optuživalo Kiju da manipuliše učesnicima, a sa njima se saglasila i Đoganijeva.

- Svesna sam svega ja! Znaš šta mi je sve sinoć rekla. Da voli još uvek Slobu, da oseća nešto prema njemu. Ne verujem ja njoj ništa, verujem Slobi - rekla je Luna i napomenula da Kija nije htela pred Radanovićem da ponovi to što je njoj rekla - da ga voli.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.