NAJORIGINALNIJI POKLON Anastasija je od Cece dobila OGRLICU, a tek da vidite šta joj je ON poklonio, BEZ TEKSTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2019, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJORIGINALNIJI POKLON Anastasija je od Cece dobila OGRLICU, a tek da vidite šta joj je ON poklonio, BEZ TEKSTA

Svi pričaju samo o tome!

Ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija, sinoć je proslavila 21. rođendan, u krugu prijatelja i porodice.

Mlada Ražnatovićeva je sve zapanjila kada je izašla iz automobila, prelepom toaletom za crveni tepih u tamno ljubičastoj boji i sa dubokim šlicem.

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on May 31, 2019 at 8:47am PDT

Cecina naslednica je vrlo vodila računa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o tome da šminku i frizuru uklopi sa glamuroznom haljinom, bila je nasmejana i veoma raspoložena.

Kao što se očekivalo, na zabavi se pojavila gotovo cela estrada, a jedan od najoriginalnijih poklona definitivno je bio plišani medved kog je doneo Dejan Milićević, koji je bio gotovo veći od njega!

Podsećanja radi, Ceca je svojoj mezimici na poklon spremila sprecijalno rađenu ogrlicu od belog zlata, sa dijamantom, koja vredi 10.000 evra.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.