NADAM SE NIKAD VIŠE - Milan Milošević otkrio kada se vraća kao voditelj Zadruge - porazgovao sa DOKTOROM

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2022, 20:33

"NADAM SE NIKAD VIŠE" - Milan Milošević otkrio kada se vraća kao voditelj "Zadruge" - porazgovao sa DOKTOROM

Direktno!

Kao bomba, odjeknulo je da se voditelj Milan Milošević nije pojavio u sinoćnjoj emisiji "Izbor potrčaka i Pretres nedelje" i da ga je zamenila njegova koleginica, voditeljka Ivana Šopić

Kako se Milan već oglasio na svom Instagramu i za medije, otkrio je da je imao problema sa srcem, tj. konkretno aritmijama i krvnim pritiskom.

Ovo je, kao i sve ostalo, postalo meta komentarisanja, a voditelj je novom objavom na svom Instagram profilu, odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da komentarima stane na put, napisavši sledeći tekst.

 Pošto vidim gde sve ovo vodi i na koji način se komentariše ono što mi se desilo juče i zbog čega sam odsustvovao iz emisije, moram da vam kažem svima jedno. JA NISAM BOLESTAN. JA SAM DANAS VEĆ ODLIČNO! Aritmija i problem sa pritiskom su juče bili problem i nadam se nikada više. Danas sam se konsultovao sa najvećim stručnjacima kardiologije, tako da tražim da mi se to više ne dešava. Hvala svima što brinete i pišete, ali ja sam odlično. Sutra se vidimo na Pinku - napisao je Milošević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OGLASIO SE MILAN MILOŠEVIĆ: Nakon zdravstvenog problema, voditelj otkrio DA LI SE VRAĆA u Zadrugu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2022, 12:47

- Mnogo sam razmišljao....Milan Milošević je jedno od omiljenih zaštitnih lica "Zadruge", a kada se u ponedeljak uveče nije pojavio u Beloj kući da vodi emisiju Pretres nedelje, njegovi obožavaoci su se zabrinuli zbog odsustva...Ipak, Milan je sada otkrio o čemu se radi, te da je sve u redu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.