OGLASIO SE MILAN MILOŠEVIĆ: Nakon zdravstvenog problema, voditelj otkrio DA LI SE VRAĆA u Zadrugu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2022, 12:47

OGLASIO SE MILAN MILOŠEVIĆ: Nakon zdravstvenog problema, voditelj otkrio DA LI SE VRAĆA u Zadrugu!

- Mnogo sam razmišljao...

Milan Milošević je jedno od omiljenih zaštitnih lica "Zadruge", a kada se u ponedeljak uveče nije pojavio u Beloj kući da vodi emisiju Pretres nedelje, njegovi obožavaoci su se zabrinuli zbog odsustva.

Ipak, Milan je sada otkrio o čemu se radi, te da je sve u redu i da se vrlo brzo vraća pred kamere.

- Malo sam razmišljao, sve je to normalno, očigledno, iz prevelike ljubavi prema meni, i oni koji me ne vole, vole da me >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gledaju, a zamisli oni tek koji me iskreno vole i brine za moje zdravlje. Dobro sam, sve je sada u najboljem redu, sutra uveče se vraćam na svoj posao, da nije bio 'Pretres nedelje' ne bi bila halabuka oko svega, ipak je to moja emisija, ali gorelo je i sinoć, Ivana Šopić je to odlično odradila - izjavio je Milan za "Pink.rs".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.