Izvor: Scandal.rs, 19.Feb.2017, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrka neće u Grand, a Bekuta nigde ne ide sama: Evo ko pevačicu čuva kada nema njene jače polovine

Ana Bekuta uvek ima nekog ko o njoj vodi računa. Mada već decenijama ima vozačku dozvolu i nikom ne dopušta da vozi automobil osim nje, pevačica voli da uvek ima društvo kada nekuda ide. Do sada je sa sobom vodila partnera Milutina Mrkonjića, kojem je izgleda postalo zanimanje da bude njen pratilac otkako se povukao iz sveta politike. Ali na snimanje poslednje epizode Zvezda Granda sa Bekutom je došao njen unuk Branko Polić (19), koji se retko pojavljivao u javnosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Sve vreme dok je trajalo snimanje on je bio u bekstejdžu i strpljivo čekao baku da završi obaveze.

Mrkonjić inače mesecima nije smeo da se pojavljuje u Grandu jer mu je to zabranila Lepa Brena nakon što je u studio doveo Ćazima Osmanija. Iako su se posle toga pomirili, izgleda da Mrka i dalje izbegava da dolazi na Košutnjak.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.