Motivacija za sve: Teška bolest ga nije sprečila da ostvari san (video)

Izvor: Svet, 27.Mar.2015, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Motivacija za sve: Teška bolest ga nije sprečila da ostvari san (video)

Bila je to samo još jedna godina takmičenja na prestižnom Arnold Classic, ali Hasan Benks nije bio običan takmičar.
Benks pati od retke bolesti poznate kao ataksija, koju karakterišu nemogućnost mišićne kontrole, tako da mu obične stvari kao što su hodanje ili podizanje stvari predstavljaju ogroman problem.
Uprkos ovome, on je našao snage, volje, vremena i discipline da trenira, kvalifikuje se i takmiči na Arnold Classic takmičenju, i to u kategoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << za najlepše građenog muškarca 2015. godine! Spremite maramice i pogledajte ovaj inspirativni snimak sa takmičarske bine.

On je inspiracija za sve koji se bore sa nekim životnim hendikepom, i pokazuje da se naporan rad ipak isplati. Protiv svih šansi, on je uspeo. Hasan i pored toga što je ostvario svoj san, svakodnevno na društvenim mrežama podstiče i druge da se bore za sve što žele u životu, i da u tome ništa ne može da ih spreči. Svaka čast!

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Motivacija za sve: Teška bolest ga nije sprečila da ostvari san (video)

Izvor: Scandal.rs, 27.Mar.2015

Bila je to samo još jedna godina takmičenja na prestižnom Arnold Classic, ali Hasan Benks nije bio običan takmičar...Benks pati od retke bolesti poznate kao ataksija, koju karakterišu nemogućnost mišićne kontrole, tako da mu obične stvari kao što su hodanje ili podizanje stvari predstavljaju...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.