Mislili su da joj nema spasa! Radu Manojlović budili tri sata bezuspešno

Izvor: Svet, 16.Nov.2019, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mislili su da joj nema spasa! Radu Manojlović budili tri sata bezuspešno

Rada Manojlović progovorila je o svom strahu od letenja, pa onda otkrila kako je jednom prilikom navodno pokušala da smiri živce kojom čašicom više. Međutim, nije sve prošlo baš onako kako je očekivala.
Bila sam primorana da se napijem da bih preživela tako dug let. Nas nekoliko pevača iz Granda je letelo za Ameriku i jedan od njih me je savetovao da se opustim uz alkohol. I ja ga poslušam – uzmem dve flašice vina i na prazan stomak iskapim obe”, ispričala je, navodi se, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Rada, koja je tom prilikom zapravo doživela “prekid filma”.
“Otišla sam u WC, zaključala se i zaspala. Nastao je haos! Stjuardese su lupale na vrata, ali nisu mogle da me probude. Tri sata sam tako provela u toaletu, dok nisam došla sebi. Pojeo me blam kada sam izašla iz WC-a, svi putnici su gledali u mene. Zvezde Granda koje su bile sa mnom na letu rekle su da sam ih obrukala. Najviše me je izgrdio Milan Stanković. Ne mogu da verujem da sam se napila na deset hiljada metara. To mi se desilo jednom i nikad više”, zaključila je pevačica koja od tada skoro da uopšte i ne pije.
SvetSvet
The post Mislili su da joj nema spasa! Radu Manojlović budili tri sata bezuspešno appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Rada Manojlović pijana zaspala u toaletu aviona

Izvor: Tracara.com, 16.Nov.2019

Rada Manojlović otkrila je da je njeno prvo pijanstvo bilo u avionu, kada je mrtva pijana zaspala u zaključanom WC. Folk zvezda priznala nam je da nikada nije volela alkohol i da se u tinejdžerskim danima nije ponašala kao njeni vršnjaci koji su se napijali i imali probleme sa mamurlukom i povraćanjem. Njoj...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.