Radu Manojlović našli pijanu u toaletu aviona

Izvor: Story, 16.Nov.2019, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radu Manojlović našli pijanu u toaletu aviona

Pevačica Rada Manojlović ispričala je za domaće medije jednu svoju anegdotu. Naime, estradna umetnica otkrila je da ima strah od letenja avionom, a zatim se prisetila kako je jednom prilikom navodno pokušala da smiri živce kojom čašicom alkohola više. To nije ispalo kako treba. – Bila sam primorana da se napijem da bih preživela tako ... The post Radu Manojlović našli pijanu u toaletu aviona appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mislili su da joj nema spasa! Radu Manojlović budili tri sata bezuspešno

Izvor: Svet, 16.Nov.2019

Rada Manojlović progovorila je o svom strahu od letenja, pa onda otkrila kako je jednom prilikom navodno pokušala da smiri živce kojom čašicom više. Međutim, nije sve prošlo baš onako kako je očekivala.. Bila sam primorana da se napijem da bih preživela tako dug let. Nas nekoliko pevača iz...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.