Miljana ZAHTEVA DISKVALIFIKACIJU... Bebica neće pomirenje, pa žestoko izdramila i USLOVILA produkciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 11:49

Miljana ZAHTEVA DISKVALIFIKACIJU... Bebica neće pomirenje, pa žestoko izdramila i USLOVILA produkciju

Kulićeva se rasula u komade zbog bivše ljubavi.

Miljana Kulić poslednjih dana vodi unutrašnje borbe, budući da više ni sama ne zna da li voli Lazara Čolića Zolu ili Nenada Macanovića Bebicu. Miljana je sinoć imala nervni napad jer Bebica nije želeo da se pomiri sa njom, a onda je odlučila da digne ruke i od učešća u rijalitiju.

Miljana je išla za Bebicom i molila ga da ga poljubi i zagrli, a kada ga je upitala da li će se pomiriti barem napolju, on joj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je priredio hladan tuš:

- Mogu samo jednom da te poljubim u obraz, samo jednom? - trčala je Miljana za Bebicom.

- Ne, ne, ne, nemoj to da radiš. Sve ono što sam rekao, rekao sam iz dobre namere, nemoj da misliš da ti dajem neku nadu za pomirenje - pokušavao je on da se odbrani.

- A je l možemo napolju da se pomirimo? - nastavljala je Kulićeva.

- Ne možemo da se pomirimo nikada, možemo da budemo prijatelji - bio je jasan Nenad.

Nakon što je doživela odbijanje, Miljana se rasula u komade. Ona se zaputila u izolaciju gde je legla u krevet plačući, a onda je dohvatila bubicu i od produkcije zatražila da je diskvalifikuju.

- Na intervju me uopšte ne zovite, ni u jednu emisiju neću da idem, čekam da me diskvalifikujete, toliko od mene - poručila je uplakana Miljana.

Ipak, Miljana se kasnije pojavila u Šiša baru gde je razgovarala sa Darkom Tanasijevićem, pa se verovatno pokajala zbog pokušaja da bilo čime uslovi produkciju.

Pogledajte na snimku ispod:

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zadrugari RASKRINKALI Bebicu i njegove planove sa Miljanom - Kulićeva skočila kao oparena: "Moji roditelji su ga tužili"

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2023, 08:44

Rijaliti učesnici se pitaju da li će Nenad i Miljana obnoviti romansu i da li ćemo ponovo pred kamerama pratiti njihove ljubavne igrarije...Tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" pokrenute su najaktuelnije teme u Beloj kući...Zadrugari su komentarisali turbulentan odnos između...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.