Zadrugari RASKRINKALI Bebicu i njegove planove sa Miljanom - Kulićeva skočila kao oparena: Moji roditelji su ga tužili

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2023, 08:44

Zadrugari RASKRINKALI Bebicu i njegove planove sa Miljanom - Kulićeva skočila kao oparena: "Moji roditelji su ga tužili"

Rijaliti učesnici se pitaju da li će Nenad i Miljana obnoviti romansu i da li ćemo ponovo pred kamerama pratiti njihove ljubavne igrarije.

Tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" pokrenute su najaktuelnije teme u Beloj kući.

Zadrugari su komentarisali turbulentan odnos između Nenada Macanovića Bebice i Miljane Kulić. Bebica je na nominacijama priznao da voli Miljanu kao osobu, ali da ne planira više da se upušta u ljubavne odnose sa njom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Međutim, većina rijaliti učesnika smatra da se Bebica folira i da idalje gaji ljubavne emocije prema Miljani. Oni su raskrinkali Nenadove planove sa Miljanom i zašto je u vezi sa Teodorom Delić. Kulićeva se iznervirala zbog nekih izlaganja, pa je "skočila kao oparena" i prisetila se da su njeni roditelji tužili Bebicu.

- Ne može niko da me ubedi da Bebica i dalje ne voli Miljanu. On je nju godinu dana voleo kao Boga, a sad se odjednom folira da nema emociju, kako da ne. Bolesno je voli i dalje siguran sam - rekao je Terza.

- Teodora je svesna da Bebica voli Miljanu nego neće da kaže jer pokušava da igra igru i da sačuva Bebicu zbog kadra u rijalitiju. I on je sa Teodorom da bi imao ovde nekoga za s*ksualne odnose - rekao je Lakić.

- Ja ću stati na Miljaninu stranu, gde vi vidite da su oni prijatelji i da je on plakao prijateljski zbog nje. Bebica je osetio da je Miljana prema njemu promenila ponašanje, da je iole došla sebi i da je shvatila šta je izgubila. Ona nije mogla Bebicu da zavoli zbog emocije prema Zoli, samo ga je volela što je bio tu za nju u teškim trenutcima. Njegov plač je dokaz njegove velike požrtvovanosti prema Miljani. On plače zbog sebe jer nije mogao da veruje šta se njemu u životu dešavalo. Miljana, kada neko koga ti voliš vređa tvoju porodicu moraš da razmisliš šta je ona sve njemu rekla. Oni su njega ponizili svašta su rekli - rekao je Janjuš.

- Moji roditelji nikad nisu rekli reč o njemu lošu dok on nije otišao i izdao nas, svi u porodici su bili zabezeknuti. Marija se nikad nije dopisivala ni sa kakvim fanovima, to je notorna laž - rekla je Miljana.

- Miljanine roditelje kad bi ponovo pitao da izaberu momka za Miljanu oni bi opet izabrali Bebicu - smatra Janjuš.

- Je l' si ti normalan, oni njega ne mogu da podnesu, tužili su ga. Ja sam bila iskrena u emociji prema njemu, a on uzeo večeras i uvredio moju majku tako da me apsolutno ne interesuje više, promenila sam mišljenje sad u sekundi - rekla je Miljana.

- Mi smo sedeli na garnituri, Bebica i ja, ja sam ga pitala je l' voliš Miljanu on je rekao "ne", ali se nasmejao. Ja smatram da on i dalje voli Miljanu, čak je rekao da bi otišao sa njom na ostrvo na par dana, zašto bi išao sa njom ako ne oseća ništa - rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.