Izvor: Scandal.rs, 02.Jan.2018, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljan nasrnuo na Teodoru a ona mu poručila: Zbog agresivnosti ćeš mi odgovarati! (video)

U toku prethodne noći u Beloj kući je organizovana žurka. Takmičari su se ludo provodili, ali nažalost, došlo je i do incidenata. Naime, jedna polovina ukućana je želela da uživa uz muziku koja se našla na repertoaru produkcije, dok je Miljan Vračević želeo da peva drugu vrstu muzike, što je njima smetalo. Teodora Džehverović je The post Miljan nasrnuo na Teodoru a ona mu poručila: Zbog agresivnosti ćeš mi odgovarati! (video) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

JOŠ JEDNA TUČA U ZADRUZI! DOHVATIO JE IZ SVE SNAGE, PEVAČICA ZAVRŠILA U MODRICAMA! (VIDEO)

Izvor: Svet, 02.Jan.2018

U toku prethodne noći u Beloj kući je organizovana žurka, na kojoj su zadrugari uz besplatno piće i alkohol uživali do ranih jutarnjih časova uz zvezde narodne muzike koje su napravile odličnu atmosferu.. Čini se da zadrugarima nije bilo dovoljno uživanja, pa su žurku nastavili i u pabu. Produkcija...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.