JOŠ JEDNA TUČA U ZADRUZI! DOHVATIO JE IZ SVE SNAGE, PEVAČICA ZAVRŠILA U MODRICAMA! (VIDEO)

Izvor: Svet, 02.Jan.2018, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JEDNA TUČA U ZADRUZI! DOHVATIO JE IZ SVE SNAGE, PEVAČICA ZAVRŠILA U MODRICAMA! (VIDEO)

U toku prethodne noći u Beloj kući je organizovana žurka, na kojoj su zadrugari uz besplatno piće i alkohol uživali do ranih jutarnjih časova uz zvezde narodne muzike koje su napravile odličnu atmosferu.
Čini se da zadrugarima nije bilo dovoljno uživanja, pa su žurku nastavili i u pabu. Produkcija je pustila muziku, oni su se maksimalno opustili, pevali, igrali, a onda se situacija odmakla kontroli.
Naime, jedna polovina ukućana je želela da uživa uz muziku koja se našla >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << na repertoaru produkcije, dok je Miljan Vračević želeo da peva drugu vrstu muzike, što je njima smetalo. Teodora Džehverović je prišla i ugasila mikrofon koji je on držao, što je njega iznerviralo pa je fizički nasrnuo na nju. Za obezbeđenje je opet bilo posla.
“Zbog agresivnosti ćeš meni da odgovaraš!”, bila je besna Teodora, a Anđelo Ranković, kao i ostali zadrugari su napali Miljana zbog fizičkog nasilja.
Maca Diskrecija je stala u Miljanovu odbranu zbog čega su ostali zadrugari pobesneli i na nju. Rasprava se nastavila u sobi, a kako je sve izgledalo pogledajte u videu.

scandal!printscreen

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.