Milica Todorović NIJE dobro: Zbog covid-19 virusa, temperatura ne spada

Izvor: Tracara.com, 15.Jul.2020, 13:25

Milica Todorović NIJE dobro: Zbog covid-19 virusa, temperatura ne spada

Pevačica Milica Todorović pozitivna je na koronavirus i već dve nedelje se oseća jako loše. Od dana kada je saznala da je pozitivna na Covid-19 ne može da skine temperaturu, na šta se i požalila na Instagramu. Milica je početkom jula saznala da je pozitivna na Covid-19, a u isto vreme se zarazila i Slavica Ćukteraš, sa kojom je provodila dosta vremena. Međutim, Ćukteraš se sada već oseća mnogo bolje i nema teže simptome, dok Milica dosta teže podnosi koronu. Ona redovno koristi >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << terapiju koju joj je lekar prepisao, ali njeno stanje se slabo popravlja, te se i sama požalila svojim pratiocima na Instagramu kako ne može više da izdrži visoku temperaturu i da ne zna kako da je spusti. View this post on Instagram Moja mama najlepsa! Volim te! @jasmina.todorovic67 @ksilkkeratin #milicatodorovic A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Jul 8, 2020 at 4:43am PDT Milica je u izolaciji sa Slavicom, ali i svojom majkom Jasminom, koja je takođe pozitivna na Covid-19, a nedavno su njih tri objavljivale snimke iz izolacije na Instagramu. The post Milica Todorović NIJE dobro: Zbog covid-19 virusa, temperatura ne spada appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milica Todorović se bori s koronom, 15 dana joj ne spada temperatura

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jul.2020

Pjevačica Milica Todorović (29) pozitivna je na virus korona, a već dvije nedjelje koliko je zaražena ne osjeća se dobro i ne može da skine temperaturu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Nakon OPERACIJE i BORBE ZA ŽIVOT, Indy ne staje sa PROMENAMA! Evo kako sada IZGLEDA!

Izvor: Svet, 16.Jul.2020, 11:02

Indira Aradinović Indi ne odustaje od ideje da bude mršava. Nakon operacije koja ju je mogla koštati života, mnogi se brinu za njeno zdravstveno stanje.. Mnogo se pričalo u javnosti o njenoj operaciji želuca, pratioci na Instagramu je hvale i podržavaju, ali ima i onih koji je savetuju da se zamisli...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.