Nakon OPERACIJE i BORBE ZA ŽIVOT, Indy ne staje sa PROMENAMA! Evo kako sada IZGLEDA!

Izvor: Svet, 16.Jul.2020, 11:02

Nakon OPERACIJE i BORBE ZA ŽIVOT, Indy ne staje sa PROMENAMA! Evo kako sada IZGLEDA!

Indira Aradinović Indi ne odustaje od ideje da bude mršava. Nakon operacije koja ju je mogla koštati života, mnogi se brinu za njeno zdravstveno stanje.
Mnogo se pričalo u javnosti o njenoj operaciji želuca, pratioci na Instagramu je hvale i podržavaju, ali ima i onih koji je savetuju da se zamisli pre nego što se odluči za neke dalje intervencije.
SKROMNOST NIJE VRLINA! Moramo se složiti da Indy jako dobro izgleda, a da nije naročito skromna pokazala je i na >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << svojoj Instagram objavi.
„Postoje dve vrste žena… Sve ostale i ja”, napisala je pevačica.








View this post on Instagram















Postoje dve vrste žena… Ja i sve ostale…
A post shared by INDY_ARA (@indy_ara_indira) on Jul 14, 2020 at 3:30am PDT


Nadamo se da je iz te životne borbe izvukla neku pouku i da će dobro razmisliti pre nego što se upusti u još neke transformacije.
NOVI STAR! Rat zbog para: Marko prodaje Lunin stan, Anabela ga tuži! Svi detalji krštenja Cecinog unuka! Mensur poludeo zbog Mine! TUČA Matore i Gagija!

SVETRAJKO RISTIC/SVET/INSTAGRAM
The post Nakon OPERACIJE i BORBE ZA ŽIVOT, Indy ne staje sa PROMENAMA! Evo kako sada IZGLEDA! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.