Izvor: Scandal.rs, 18.Avg.2016, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Vasić otkrio sve o ljubavnoj vezi sa Brankicom Sebastijanović

Jedan od najboljih komičara na glumačkoj sceni je svakako Milan Vasić. Poznati glumac dobio je veliku čast i glavnu ulogu u filmu Juga Radivojevića, “Zone, vrati se!”.

Njemu je pripala uloga Maneta, a glumac ne krije da je uzbuđen i da je srećan što će naslediti Vojina Ćetkovića.

“Tu je cela nova ekipa pa tako i ja igram Maneta. Doneću neki novi šmek. Vojin i ja smo u dobrim odnosima, ali nisam ga zvao da ga pitam kako da se ponašam”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << rekao je Vasić.

Glavnu žensku ulogu tumači Brankica Sebastijanović, sa kojom mediji u poslednje vreme povezuju Milana Vasića.

“Pa mislim da njoj smeta što nas svi povezuju. Ja znam da to nije istina, a uostalom to je odlična reklama za film. Kada pričaju o nama, pričaju i o filmu. Nije bilo čak ni pokušaja da se nešto desi, verujte mi”, dodao je Vasić.

“Pazite, mi nećemo biti zajedno, i tako će ostati do kraja života. Dobro, nikad se ne zna, možda oženim i Mirjanu Karanović”, kroz smeh je rekao Milan.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.