Marko Đedović brutalno isprozivao zadrugare:”Drže hleb i prljave čarape na istom mestu, Dragana je polupana…”

Izvor: Svet, 29.Jan.2020, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Đedović brutalno isprozivao zadrugare:”Drže hleb i prljave čarape na istom mestu, Dragana je polupana…”

Marko Đedović je noćas osuo paljbu po Edisu Fetiću koji je u ljubavnom odnosu sa njegovom drugaricom Draganom Mitar. Međutim, kasnije, za rulet stolom, nije štedeo ni ostale cimere među kojima su se našli Maja Marinković, Mina Vrbaški, Mensur Ajdarpašić, Nikola Orozović, Gagi Đogani, Iva Grgurić i Dragana Mitar.
“Ova (Maja) polupana totalno. Ja bih voleo da sam polupan kao ona. Ona ima pet rečenica koje ponavlja: “Vi ste ljubomorni na mene…”, totalno je polupana”, govorio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je Đedović o Maji.
– Orozović čuva hleb i prljave čarape na istom mestu. A sobu da vidiš, ovi se j*bu, Filip Đukić prdi, a ja ležim sa Zoricom Marković na krevetu i ćutim. Mina najahala na Mensura i upljeska ga dole. On se tri puta cimnuo, dobro je – dodao je Marko.
“Ova (Iva) ti je zlatni kavez. Kaže: “Tada je imao 60 godina, sada ima 70″. Pa je sprdaju za Lepog Miću. Pogledaj samo face i sve ti je jasno. Kao da se takmiče ko je veći krete”, izjavio je Đedović.
“Dragana Mitar je polupana totalno, ali je volim. Stefana Karića znam, on je stvarno dobar dečko, da ne bude da samo pljujem. Gagi je hit, nisam mogao očima da ga gledam na početku. Mateju obožavam isto je on dobar momak. Janjuš je dobar”, dodao je Marko.

Svet Svet
The post Marko Đedović brutalno isprozivao zadrugare:”Drže hleb i prljave čarape na istom mestu, Dragana je polupana…” appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

KONAČNO OČI U OČI: Edis ŠOKIRAO Marka Đedovića: "Došao sam DA SE BORIM ZA LJUBAV!" (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2020

Fetić ga uveravao da ima ozbiljne namere sa Draganom...Marko Đedović i Edis Fetić su naredni gosti voditelja Baneta Čolak i Bore Santane u radio "Amneziji"...Voditelji su upitali Đedovića zbog čega smatra da Edo nije iskren u odnosu sa Draganom Mitar...Da li misliš da Edo zavlači Draganu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.