Marija Šerifović se posle glasova iz Srbije oglasila BRUTALNOM porukom! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 14.Maj.2017, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Šerifović se posle glasova iz Srbije oglasila BRUTALNOM porukom! (VIDEO)

Marija Šerifović oglasila se na Tviteru nakon što se u završnicu "Evrosonga" uključio žiri iz Srbije i saopštio rezultate glasanja. 

Predstavnik Hrvatske Žak Houdek od žirija iz Srbije dobio je 0 poena, a vrlo brzo se Marija Šerifović ogorčeno oglasila na Tviteru.

Srbijo SRAM VAS BILO !!! SRAM VAS B I L O !!!!!!!

— Marija Serifovic (@futomaki) May 13, 2017

Marija je ovu poruku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pretpostavljamo, uputila žiriju čije rezultate je saopštila prošlogodišnja predstavnica Srbije Sanja Vučić, budući da se Žak sve do glasova publike nalazio na 24. mestu, a glasovi publike podigli su ga na konačno 13. mesto (dobio je 103 glasa).

Pogledajte Žakov nastup:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MARIJA ŠERIFOVIĆ BESNA POSLE GLASANJA NA EVROVIZIJI: Srbijo, sram vas bilo!

Izvor: Kurir, 14.Maj.2017

...Nakon što se završilo glasanje iz Srbije na Evroviziji, Marija je bila veoma razočarana, pa se oglasila na društvenim mrežama..Predstavnik Hrvatske Žak Houdek od žirija iz Srbije dobio je 0 poena, što je Šerifovićevu pogodilo, jer mu je pre toga pružila veliku podršku.."Srbijo, sram vas...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.