Majkl Džekson: Novi skandal preminulog kralja popa potresao javnost!

Izvor: Svet plus, 21.Jun.2016, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majkl Džekson: Novi skandal preminulog kralja popa potresao javnost!

Iako je Majkl Džekson preminuo pre 7 godina, on se ponovo našao u centru skandala koji je potresao javnost!

Kako prenosi portal "Radar Online", na čuvenom imanju "Nedođija" koje je bilo u vlasništvu preminulog kralja popa, Majkla Džeksona, pronađenje su uznemirujuće fotografije na kojima se nalazi dečija pornografija, mučenje životinja, kao i neke slike sa sado-mazo sadržajem. Kako se navodi, ovo je pronađeno kada je na je 2003. godine pretraženo njegovo imanje, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << tek sada je ovaj izveštaj procureo u javnost.

Pretraga je učinjenja kada je protiv Džeksona podneta prijava za zlostavljanje maloletnika, ali su te optužbe na kraju odbačene.

Majkl Džekson je preminuo 2009. godine nakon trovanja lekovima, a za njegovu smrt optužen je lekar Konkrad Majer, koji je osuđen na četiri godine zatvora.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.