Maja došla GOLA u emisiju, pa OBRUKALA BIVŠEG: Evo koji đuvegija se najlošije pokazao u krevetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023, 01:13

Maja došla GOLA u emisiju, pa OBRUKALA BIVŠEG: Evo koji đuvegija se najlošije pokazao u krevetu

Kod nje je svako gostovanje bez dlake na jeziku, tako je i sada izazvala pažnju pojavljivanjem u odevnoj kombinaciji koja više otkriva nego što pokriva, ali je i udarila po bivšem dečku.

Večeras u emisiji "Amidži šou" Ognjen Amidžić je ugostio trenutno najzanimljivije takmičare Elite - Jovanu Tomić Matoru, Maju Marinković, Miljanu Kulić, Žanu Đorđević i Uroša Stanića.

Maja je dobila pitanje da navede koji je njen ljubavni partner bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najlošiji u krevetu, što je bez daljeg razmišljanja navela. Reč je o Bilalu Brajloviću, njenom bivšem dečku, sa kojim je stupila u vezu tokom "Zadruge 6".

Maja je pored toga što je došla gotovo naga u emisiju, takođe iznela intimu, te da se njen bivši u krevetu nije dobro pokazao, kako tokom, tako ni nakon izlaska iz rijalitija.

Matora je to potvrdila, jer je iznela da joj se Maja privatno žalila i tokom boravka u šestoj sezoni najgledanijeg rijalitija.

Bilal, definitivno. Neću da ulazim u privatnost, ali kad je već takva situacija, Matora je upućena u to, žalila sam joj se na to. Nije izdržljiv, nije. To je bilo tako i napolju. Shvatila sam da za taj problem, ne postoji rešenje - rekla je Maja u Amidži šou i obrukala bivšeg pred nacijom.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.