Maja Nikolić rekla Šabanu da će ga poljubiti u usta, a onda joj je Šaulić odgovorio i nasmejao ceo žiri (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Jan.2017, 01:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Nikolić rekla Šabanu da će ga poljubiti u usta, a onda joj je Šaulić odgovorio i nasmejao ceo žiri (VIDEO)

U subotu nas očekuje nova epizoda "Pinkovih zvezda". U muzičko takmičenje vratila se Dara Bubamara, koja je, kao što je od ranije poznato, zauzela stolicu na kojoj je pre toga sedela Aleksandra Radović. Kandidati su bili sjajni, a žiri je bio u elementu.

Prednjačila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Maja Nikolić, koja se u jednom momentu obratila kolegi Šabanu Šauliću.

- Poljubiću te u usta, pa nek se naljuti Goca (Gordana Šaulić, supruga Šabana Šaulića). Sekirom neka me juri - rekla je Šauliću Maja.

Ali i Šaban je imao spreman odgovor.

- Ma šta ima da te ubije. Ne ljubiš se ti s njom - naglasio je Šaban, a svi u žiriju su počeli da se smeju.

Budući da je Dragana Mirković bio rođendan, popularnu pevačicu su iznenadili sa tortom i šampanjcem.

Pogledajte najavu za emisiju:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Hrvati "strpali" Šabana u bolnicu

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2017

Šaban Šaulić imao je težak srčani udar i završio u bolnici, na sva zvona oglasili su hrvatski sajtovi i podigli javnost na noge. Telefon u domu Šaulića nije prestajao da zvoni. Zovu prijatelji, rodbina, saradnici i obožavaoci zabrinuti za zdravlje pevača. Njegova supruga Gordana svima objašnjava...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.