MINA ĆE ZAVRŠITI NA NEKOM SMETLIŠTU! Vladimir Tomović SAŽALJEVA Vrbaški: Ona je PROMAŠAJ DRUŠTVA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2021, 22:38

"MINA ĆE ZAVRŠITI NA NEKOM SMETLIŠTU!" Vladimir Tomović SAŽALJEVA Vrbaški: "Ona je PROMAŠAJ DRUŠTVA!"

"Mina Vrbaški je javno, jasno i glasno rekla da se bavila prostitucijom, Mina Vrbaški je javno, jasno i glasno rekla da je koristila nedozvoljene supstance!"

Vladimir Tomović i Mina Vrbaški su se pomirili nakon što je ona delom bila zaslužna za njegovu diskvalifikaciju prošle godine, kada je Tomović nasrnuo na Mesnura Ajdarpašića.

Međutim, iako su se pomirili i dalje stoje neke nesuglasice među njima, a Mina je nedavno izjavila da i dalje gaji određene emocije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prema Crnogorcu, dok njemu ne pada na pamet ponovo da ulazi u priču sa njom.

Tomović je u jednoj emisiji govorio o Mini i to baš surovo,  u januaru prošle godine, u emisiji "Premijera", kada je izjavio da će Vrbaški završiti na smetlištu, a potom pomenuo i njeno priznanje o prostituciji:

- Mina Vrbaški je javno, jasno i glasno rekla da se bavila prostitucijom, Mina Vrbaški je javno, jasno i glasno rekla da je koristila nedozvoljene supstance - počeo je Tomović, pa dodao:

- Mina Vrbaški je promašaj društva! Meni je nje u dubini duše žao, jer ta Božija lepota, kakva je ona, prelepa devojka, žao mi je što će da završi na kraju na nekom smetlištu, gradskom, kao oronula, drogirala se, čuda je činila, greota, 19 godina - govorio je tada Vladimir.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.