MILJANA POKAZALA GOLE GRUDI! Zola pokušao da je zaštiti od kamere, ali BEZUSPEŠNO! Kipuća osmica! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2020, 08:17

MILJANA POKAZALA GOLE GRUDI! Zola pokušao da je zaštiti od kamere, ali BEZUSPEŠNO! "Kipuća osmica!" (VIDEO)

Nema blama.

U ranim jutarnjim satima Miljana Kulić odlučila je da se istušira na nagovor Lazara Čolića Zole, inače njenog bivšeg dečka.

Međutim, ona nije htela da se istušira bez njega, te je on morao da joj pravi društvo. Miljana se skinula i sve vreme tuširala pred Zolom, a kada su završili smestili su se u rehabilitaciju gde će provesti noć.

Miljana se prethodno posvađala dva puta sa majkom Marijom Kulić, zbog čega je bila prinuđena da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << noć provede u rehabilitaciji.

Miljanino tuširanje možete videti ako kliknete OVDE, OVDE, i OVDE.  Jedan od duhovitijih komentara povodom Miljaninog tuširanja glasi da je Kulićeva vlasnica "kipuće osmice" (misli se na veličinu grudnjaka), što je svakako pohvala.

ISPOVEST NAKON HAPŠENJA SA 30 GRAMA HEROINA! Bane Vidaković pokušao da se opravda: "ŽAO mi je što..." (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.