MILJANA I BEBICA DISKVALIFIKOVANI! Televizija Pink najavila TUŽBU - Produkcija obavestila zadrugare

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2022, 14:07

MILJANA I BEBICA DISKVALIFIKOVANI! Televizija Pink najavila TUŽBU - Produkcija obavestila zadrugare

Veliki šef doneo odluku!

Nakon serije napada i skandaloznog ponašanja Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice, produkcija je donela odluku da ih izvede iz Zadruge, a potom je stiglo obaveštenje o njihovoj diskvalifikaciji.

- Zadrugari, zvanično vas obaveštavamo da je Miljana i Nenad zvanično diskvalifikovani zbog sramnog i agresivnog ponašanja prema voditelju i prema svim zadruagrima, a televizija Pink će u skladu sa njenim ugovorom pokrenuti tužbu po hitnom postupku i potraživati po 50.000 evra na iznos kazne. Pozdrav Veliki šef - glasilo je pismo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"HVALA BOGU DA SE OVO DESILO" Oglasila se Marija Kulić nakon Miljanine DISKVALIFIKACIJE i donela važnu odluku kao staratelj rijaliti učesnice

Izvor: Blic, 24.Maj.2022

Nakon što su Miljana Kulić i njen dečko Nenad Macanović Bebica diskvalifikovani iz "Zadruge", oglasila se njena majka Marija Kulić za "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.