MIĆA ŽESTOKO ISKRITIKOVAO OROZA: Hoćeš Ivanu, a ne možeš... - A Nikola mu je odgovorio OVO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2020, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIĆA ŽESTOKO ISKRITIKOVAO OROZA: "Hoćeš Ivanu, a ne možeš..." - A Nikola mu je odgovorio OVO (VIDEO)

Sve mu je sasuo u lice...

Ovih dana se u "Zadruzi" povela priča da se Nikoli Orozoviću dopada Ivana Krunić nakon niza njegovih poteza po kojima su zadrugari mogli da zaključe to. Ovo je bila jedna od tema na sinoćnoj "Igri istine", gde je Mića postavio pitanje Nikoli zašto je dao Ivani srce iz pakovanja sa grickalicama, i rekao joj da je to za nju, da nije za jelo.

Orozović je sve negirao i pravdao se da na Ivanu gleda kao na prijateljicu. Lepi Mića je danas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << popričao sa Nikolom upravo o ovoj temi.

- Znaš ti dobro šta ja pričam - rekao mu je Mića.

- Ne mogu da verujem - odgovorio je Nikola.

- Šta bi ti uradio da neko tvojoj devojci daje srce? - upitao ga je pevač.

- Ja ne bih nikada sa njom bio. Rekao sam da je najpribližnija tipu moje devojke. Kada bih našao sličnu devojku, da bih sa njom bio - pravdao se Orozović.

- Kod tebe su emocije bile očite, koje si ti kanalisao. Hoćeš Ivanu, a ne možeš, pa hoćeš nešto slično - zaključio je Mića.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video prilozima:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.