MEGAN SLAVI ROĐENDAN! A evo šta dobiješ za POKLON kada ti je muž PRINC! U sve je UMEŠANA i Opra Vinfri

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2021, 14:37

MEGAN SLAVI ROĐENDAN! A evo šta dobiješ za POKLON kada ti je muž PRINC! U sve je UMEŠANA i Opra Vinfri

On će sve organizovati.

U sredu, 4. avgusta, Megan Markl će da proslavi 40. rođendan. Povodom toga planira proslavu u svojoj kući u Santa Barbari.

U javnost je procurilo da je za organizaciju zabave unajmila Kolina Kauija koji inače planira zabave Opre Vinfri.

"Megan želi malo druženje pa je pozvano oko 65 ljudi, uključujući najbliže prijatelje i porodicu. Kolina joj je preporučila Opra jer on organizuje fantastične žurke", otkrio je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izvor za britanske novine.

Princ Hari je supruzi za rođendan navodno naručio tortu iz lokalne poslastičarnice, dok će uz to biti poslužena i lokalna hrana kao i vino iz obližnjih vinograda. Neki komentarišu da jedna torta iz poslastičarnice nije nešto što se očekuje za poklon kada ti je muž princ.

Na rođendanskoj zabavi bi trebala biti i Opra Vinfri, te Gejl King, s kojima se Megan zbližila otkako se preselila u Ameriku.

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.