MARTA SAVIĆ: Gledala sam kako žena ljubi Mileta i sedi mu u krilu!

Izvor: Kurir, 18.Avg.2015, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARTA SAVIĆ: Gledala sam kako žena ljubi Mileta i sedi mu u krilu!

Dok se ona uvijala oko njega, on joj kaže: "Da me vidi žena, ubila bi me", a ona mu odgovori: "Ma ko šiša ženu"

Brak estradnih umetnika Marte Savić i Mileta Kitića jedan je od najskladnijih na estradi jer, kako kažu, međusobno se razumeju i ne dižu paniku kada se neko udvara onom drugom.

"Jednu noć posle nastupa u Nemačkoj, gde smo Mile i ja pevali zajedno, seli smo u separe jedno preko puta drugog. Dok sam pričala s kolegom, jedna devojka je prišla >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mom suprugu i počela da ga ljubi, grli i seda mu u krilo. Pošto je bila vozač kamiona, pitala ga je da li bi hteo da odu do njenog kamiona ili stana, a Mile joj je govorio kako će to kasnije uraditi. Dok se ona uvijala oko njega, on joj kaže: "Da me vidi žena, ubila bi me", a ona mu odgovori: "Ma ko šiša ženu" i okrene se ka meni i kolegi i nazdravi s nama u to ime", kroz smeh prepričava Marta situaciju koja je nije uznemirila.

"Devojka je bila pijana i kako mogu da joj zamerim, pa to je Miletov fan i ne mogu da se ljutim zbog toga. Meni je to bilo simpatično. Imam poverenja u njega, a znam i da ga devojke vole", kaže pevačica.

Njen suprug Mile to sve potvrđuje i smeška se prisećajući se situacije koja je mogla da se završi kobno da je na Martinom mestu bila neka druga žena.

"Marta je skorz kul po tom pitanju, a i ja volim da vidim kada nju muvaju muškarci jer to znači da vredi. Mada često ona ide sama u taj Egipat, moraću samo to da proverim", kroz šalu preti Kitić, piše Alo.

Njih dvoje iz braka koji traje skoro dve decenije imaju ćerku Elenu, koja je nedavno napunila 18 godina.

Kurir možete pratiti i na Vajberu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.