MARINKO ROKVIĆ KAO ŠVARCENEGER: Skinuo se, pokazao MIŠIĆE, pa uradio OVO! Obožavaoci oduševljeni!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2019, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARINKO ROKVIĆ KAO ŠVARCENEGER: Skinuo se, pokazao MIŠIĆE, pa uradio OVO! Obožavaoci oduševljeni!

Internet se usijao od komnetara!

Folk pevač Marinko Rokvić jedan je od onih pripadnika javne scene koji itekako vodi računa od svom zdravlju, ali i fizičkom izgledu. Može se pohvaliti zavidnom formom, a da od redovnih treninga ne odustaje ni tokom odmora dokaz je video-snimak koji je na Instagram objavio njegov sin Nikola Rokvić.

Otac i sin ovog puta odlučili su da zanimljiv način pozovu ljude da uzmu učešće u jednoj humanitarnoj akciji za podršku ljudima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa dijabetesom, te se Marinko, koji je u januaru ove godine oduvao 65 svećica na svojoj rođendanskoj torti, skinuo u kupaći kostim u kom je radio sklekove dok ga je sin snimao.

Usledila je lavina pozitivnih komentara, a kako to Marinko radi u 65. godini pogledajte u nastavku:

@marinkorokvicofficial u stilu @schwarzenegger priključio se divnoj akciji @dijabetesrevolucija kako bi prikupili milion sklekova za podršku ljudima sa dijabetesom!! SPORTOM PROTIV GODINA i BOLESTI! ( ovo mu je 4. snimak :))) računajte 80 😎)

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on Aug 6, 2019 at 2:36am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MARINKO ROKVIĆ KAO MLADIĆ OD 20 GODINA Pevač se skinuo i evo šta je uradio pred kamerom (VIDEO)

Izvor: Blic, 06.Avg.2019

Marinko Rokvić ovih dana je osigurao titulu jednog od najsnažnijih muzičara na estradnoj sceni. Pored toga što za svoje godine izgleda odlično, pevač se snimao dok radi sklekove i pokazao da može da parira dvadesetogodišnjim mladićima!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.