MARIJA KULIĆ PONOVO U ZADRUZI svi presrećni, pa otkrila ŠOK RAZLOG zbog kog se nije ranije VRATILA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2019, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARIJA KULIĆ PONOVO U ZADRUZI svi presrećni, pa otkrila ŠOK RAZLOG zbog kog se nije ranije VRATILA!

A Zola...

Marija Kulić izašla je iz rijaliti šou programa "Zadruga" pre nekoliko nedelja kako bi bila uz svoju drugu ćerku koja je zbog majčinog odsustva popustila u školi. Miljana se od kako joj je majka otišla opustila pa je sa svojim dečkom Zolom imala čak i seks.

SHVATILA SAM, ŽELIM DA BUDEM OPET SA SLOBOM! Kija nije više mogla da laže o depresiji i suzama! BOMBA! (VIDEO)

Marija je nekoliko puta do sada isticala da joj se ne dopada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zola, kao ni to što je Miljana, iako je obećala da se to neće destiti, sa njim ima seks.

Marija je nekoliko minuta pre nego što je napustila zadrugu Miljani rekla da će se vratiti šestog januara ali to se nije desilo. Ona je za "Blic" orktila i zašto:

- Ulazim u nedelju sada. Imala sam grip, slomio me sa 39,4 pa nisam smela zbog bebe. Ljubila bih ga i držala, što jedva čekam, ali sam čekala da prođe virus kako bih mogla da budem sa njim - rekla je Marija.

Verujemo da će Marijin ulazak napraviti opštu pometnju u "Zadruzi", ako ni zbog čega drugog onda zbog njenog mišljena o Zoli, a kako je i sama najavljivala Miljani će sve reći u lice čim se vrati u rijaliti.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIZNALA DA JE I DALJE U BRAKU SA SLOBOM: Kija Kockar ŠOKIRALA ovim priznanjem! (VIDEO)

Izvor: Press, 10.Jan.2019

Svi su bili zabezeknuti! . Pevačica Kristina Kija Kockar stekla je veliku popularnost učešćem i pobedom u prvoj sezoni najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima, "Zadruzi"....

Nastavak na Press...

ZADRUGARI NISU SVESNI ŠTA IH ČEKA Marija Kulić pred ulazak u rijaliti otkrila detalje NOVOG PLANA o kojem će pričati svi

Izvor: Blic, 11.Jan.2019, 08:16

Marija Kulić, majka jedne od najpoznatijih rijaliti učesnica na ovim prostorima Miljane Kulić, vraća se u nedelju na imanje u Šimanovcima sa jednom misijom, a to je, kako sama kaže, da svoju ćerku urazumi i vrati je na pravi put, jer joj se ne dopada njeno ponašanje otkad je napustila "Zadrugu".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.