MALA SE OPUSTILA PRED FINALE! Anđela očitala bukvicu Zvezdanu Slavniću, pa mu udarila ultimatum!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 09:14

MALA SE OPUSTILA PRED FINALE! Anđela očitala bukvicu Zvezdanu Slavniću, pa mu udarila ultimatum!

Susret u četiri oka!

Anđela Đuričić prebacila je njenom Zvezdanu Slavniću komunikaciju sa zadrugarima koji su je u više navrata vređali i učinili joj nažao.

- Miljana te svaki dan vređa, Zorica, Maja i Neca? - upitao je Zvezdan.

- Upravo tako, oni mi dobacuju. Slađa takođe. Ja ti to ne govorim, jer očekujem da ćeš shavtiti da ne treba da komuniciraš sa njima, jer ti vređaju devojku - rekla je Anđela.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kako misliš da ja to shvatim, kad to ne rade u mom prisustvu? - upitao je Zvezdan.

- Urade to, ali ne na isti način. Videla sam da si sa njima igrao tokom žurke. Mene to boli, ne mogu da verujem da to nisi shvatio. Oni meni govore da sam ljubavnica i ku**a, a ti si s njima dobar - rekla je Anđela.

- A šta su sve za mene pričali?! - dodao je Zvezdan.

- Ja ne bih mogla da pričam s nekim ko je za tebe rekao nešto loše, razumeš li? Kad mene neko uvredi, ja ne pričam s tim ljudima. Ja to ne mogu da prihvatim. Zbog toga u kući postoji petoro ljudi sa kojima pričam. Ako te za njih boli uvo, kako te boli i za mene? Vređa me to, takva sam osoba. Ovo je sve život, moj život. Oni me vređaju, a ja to ne dopuštam. Ko me uvredi, ili nekog mog bliskog, za mene ne postoji - istakla je Anđela.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.