MAJA PRIZNALA DA JE VEZA SA ZVEZDANOM OPTEREĆUJE - otkrila da li joj se Slavnić uopšte sviđa kao muškarac

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 15:04

MAJA PRIZNALA DA JE VEZA SA ZVEZDANOM OPTEREĆUJE - otkrila da li joj se Slavnić uopšte sviđa kao muškarac

Otvorila dušu omiljenom "psihoterapeutu"

Maja Marinković požalila se Brendonu na raspravu sa Zvezdanom Slavnićem oko Slađe Lazić, pa je progodvorila i o Zvezdanu Slavniću.

- Došla Slađa i sela pored i kaže Slađa: "Sad će se Marija naljutiti što sam ovako sela", i kaže Zvezdan: "Tačno kad bi se naljutila ja ne bih pričao s anjom" i ja se naljutim. Nisam ja debil da se naljutim, ali čemu potenciranje takvih stvari. Je l' sam u pravu - rekla je Maja. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Nisam skontao o čemu se baš radi. Što se ne potopiš u bazen. Marko i Sanja to rade dve nedelje, ja sam im rekao i ne svađaju se - rekao je Brendon.

-Kako me ovo sve opterećuje - rekla je Maja.

- Šta Majo konkretno? Ne sviđa ti se Zvezdan? - pitao je Brenodn

- Ne, sviđa mi se, ali je glupo. Kao ja bih uradila - rekla je Maja.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.