ANA ĆURČIĆ SE OPRAŠTA - došao je i taj trenutak odlaska: Sve se sada završava ovde

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 08:27

ANA ĆURČIĆ SE OPRAŠTA - došao je i taj trenutak odlaska: "Sve se sada završava ovde"

Baš tužno.

Ana Ćurčić otvorila dušu Marku Đedoviću koja je napokon progovorila o svojim emocijama prema Zvezdanu Slavniću:

- Sinoć se desila peta faza bola, a to je prihvatanje. Ono sve što je bilo, ja se sada opraštam od prijatelja, čoveka kojeg sam volela. On i ja smo svašta prošli a to se sada završava ovde. Ja se sa njim neću više ni čuti n i videti- rekla je Ana pa dodala:

Razne faze sam ja ovde doživela, sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam imala gledala - rekla je Ana.

- Tj si rekla da ti je teško zbog tih stvari, kakvo je tvoje stanje - upitao je Markop.

- Vrata sa njim su se zatvorila i to je to. On se mene lako odrekaoi to mi je onako baz bezveze. Znam ja kakvo je moje stanje.Mnogo mi je teško, preteško mi je, ponižavajuće mi je jer smo mnogo toga prošli, ja sa tim moram da se nosim, i ja ću se sa time nositi. Ja sam sebe zapostavila zbog njega,a sve se u životu prebooli. Teška je to priča - dodala je Ana pa se osvrnula nja Zoricu:

-Ono što je Anđela uradila je za mene je katastrofalno, a sve će se tek videti - poručila je Ana

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAJA PRIZNALA DA JE VEZA SA ZVEZDANOM OPTEREĆUJE - otkrila da li joj se Slavnić uopšte sviđa kao muškarac

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023

Otvorila dušu omiljenom "psihoterapeutu"..Maja Marinković požalila se Brendonu na raspravu sa Zvezdanom Slavnićem oko Slađe Lazić, pa je progodvorila i o Zvezdanu Slavniću...- Došla Slađa i sela pored i kaže Slađa: "Sad će se Marija naljutiti što sam ovako sela", i kaže Zvezdan: "Tačno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"OPRAŠTAM SE OD ČOVEKA KOG SAM VOLELA" Ana Ćurčić donela odluku, otkrila šta će biti sa njom i Zvezdanom kada napuste rijaliti

Izvor: Blic, 01.Maj.2023

Aktuelna zadrugarka Ana Ćurčić je progovorila o svojim emocijama prema Zvezdanu Slavniću sa kojim je bila u vanbračnoj zajednici 13 godina.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.